Vi samler på glade kunder

På alle måder en fantastisk god behandling i dejlige omgivelser og en meget sød og imødekommende modtagelse. Fik ”forkælelsespakken” med meget kompetent massage og ansigtsbehandling, hvor Katrine virkelig får trykket de rigtig steder og vejleder i hvad man eventuelt selv kan være opmærksom på. Dertil farvning af vipper og bryn med god vejledning i farvevalg. Næste tid er allerede i kalenderen. By Birkemos ved Katrine Birkemos Olsen kan virkelig anbefales.
Pernille Vestergaard Geisler
Jeg vil anbefale By-Birkemos Katrine. Hun har virkelig hjulpet mig af med min hovedpine og er helt fantastisk til at lytte og hjælpe af med smerter. Stort tak til dig.
Karina Lorentsen
Katrine er den bedste. Du reder min krop hver gang!
Sille Bendix Larsen
Mit første besøg hos Katrine i dag, og bestemt ikke det sidste. Næste behandlingstid er allerede bestilt. Katrine er virkelig dygtig, lad jer ikke narre af de spinkle ydre, hun kan dælme tage fat.. På den gode måde.. Den varmeste anbefaling herfra.
Doris Westergaard Nielsen
Katrine er bare super dygtig. Kan varmt anbefale hende.
Charlotte Nielsen
Katrine er simpelthen fantastisk! Jeg kan kun anbefale hende, om det er massage, hårfjerning eller ansigtsbehandling. Følelsen af at være i hænderne på én der kan sit kram er virkelig lækkert.
Lena Sjølin
Virkelig gode og nærværende behandlinger. Omhyggelige og effektive med super lækre produkter – giver en skøn, afslappende og sanselig oplevelse.
Bitten Müller
Massage af et nyt opereret knæ. Hvor hævelser blev meget mindre omring operationsarret. Pga. Vand. Kan varmt anbefales.
HM Hooge Pedersen
Katrine er så dygtig, sød og venlig. Jeg er sikker på hun kan behandle folk ned i gear. Alt held og lykke med dit nye arbejde, Katrine og lidt Anders.
Charlotte Hooge Børup
Katrine er meget dygtig og imødekommende. Jeg har fået massage hos Katrine mange gange og hver gang føler jeg mig på toppen når jeg går derfra. Kan varmt anbefales.
Nanna Nadja Vang Nielsen
Simpelthen den sødeste og dygtigste massør jeg har været til – og jeg har prøvet en del forskellige i mit liv. Hun kommer omkring alle steder og er virkelig professionel. Klart anbefalesværdig!
Vanessa Hove
Skøn ansigtsbehandling fyldt med gode råd og vejledninger – kan varmt anbefales.
Dorthe Gransøe
Hun er dygtig, grundig, sød og ærlig.
Jette Sandager
Katrine er yderst kompetent og enorm dygtig til sit arbejde. Samtidig er hun empatisk, en skøn person og giver sig tid til sine kunder. Man må endelig ikke tage fejl af det spinkle ydre for hun besidder en vilje så stærk der også har ført hende så langt som hun er kommet
Kan varmt anbefale Katrine.
Susanne Birkemos
Dygtig og altid klar og til at hjælpe.
Tonny Birkemos