Ansigtsbehandlinger

Jeg tilbyder ansigtsbehandling på 60 minutter, hvor du både får afrens, peeling, dybderens, ansigtsmaske og ansigtsmassage. Jeg bruger Munkholm´s produkter, der er dansk producerede med naturlige og økologiske ingredienser. Jeg tilpasser behandlingen til din hudtype, således du får den helt rigtige behandling i forhold til dit behov.

Eller ring på tlf. 50 53 31 34 for at booke en tid.

Voksbehandlinger

Voksbehandlinger er en hurtig og effektiv metode til hårfjerning. Uanset om du skal have fjernet hår i ansigtet eller på kroppen kan vi hjælpe dig. Mennesker er forskellige og det er vores hud og hår også, derfor har vi forskellige typer voks til at sikre det bedste resultat.

For at få et godt resultat skal din hud være ren. Peel din hud dagen før behandling. Dine hår skal min. være 4 mm lange. Undgå solen i 48 timer efter voksbehandlingen og undgå at peele huden i de første 24 timer, da huden er meget følsom. Efter behandlingen skal der bruges en plejende creme eller olie til at give din hud fugt. Peel din hud to gange om ugen indtil næste voksbehandling.

Eller ring på tlf. 50 53 31 34 for at booke en tid.

Retning og farvning af bryn og vipper

Til farvning af bryn og vipper, benytter vi permanent-farveprodukter fra det anerkendte mærke Refectocil. Vi specialblander farver efter dine ønsker.

Vipper:
Vipperne kan farves i sort, blåsort, eller brun. Holdbarheden er 3-4 uger.

Bryn:
Brynene kan farves i Sort, Mørkebrun, Lysebrun, grå/grafit. Vi finder sammen frem til den rigtige farve. Holdbarheden er 3-4 uger. Efterfølgende kan vi rette dem med Pincet eller med voks.

Eller ring på tlf. 50 53 31 34 for at booke en tid.