Behandlinger

Massage:

Jeg udfører fysiurgisk/sports massage, som er en dybdegående massage der fjerner muskelspændinger. Med over 10 års erfaring tager jeg udgangspunkt i den enkelte person og tilpasser massagen derefter.

Kropsmassage har en positiv virkning på muskler og kroppens bløde væv. Det hjælper med at fjerne spændinger og give smidigheden tilbage til musklerne og derved forbedre blodcirkulationen, som bringer ilt og næringsstoffer rundt. Derudover nedbryder massagen også affaldsstoffer, påvirker lymfesystemet som giver vævvæsken ny næring og ilt.

Medbring lagen

Refleksterapi:

Ansigts refleksterapi kan også kaldes for ansigtszoneterapi. Man arbejder med kroppen igennem ansigtet i opdelte zoner og stimulere specifikke punkter, og på den måde kan finde frem til ubalancer eller dysfunktioner i kroppen. Det er vigtigt at finde årsagerne til disse ubalancer og behandler dem frem for symptomerne. Med Refleksterapi kan man arbejde med hele kroppen, mange af vores fysiske skavanker har mange gange en psykisk eller følelsesmæssig årsag som denne behandlingsform virker effektivt på, på en blid og naturlig måde.

Medbring lagen

Voks:

Voksbehandlinger er en hurtig og effektiv metode til hårfjerning. Uanset om du skal have fjernet hår i ansigtet eller på kroppen kan vi hjælpe dig. Mennesker er forskellige og det er vores hud og hår også, derfor har vi forskellige typer voks til at sikre det bedste resultat.

For at få et godt resultat skal din hud være ren. Peel din hud dagen før behandling. Dine hår skal min. være 4 mm lange. Undgå solen i 48 timer efter voksbehandlingen og undgå at peele huden i de første 24 timer, da huden er meget følsom. Efter behandlingen skal der bruges en plejende creme eller olie til at give din hud fugt. Peel din hud to gange om ugen indtil næste voksbehandling.

Retning og farvning af bryn og vipper:

Til farvning af bryn og vipper, benytter vi permanent-farveprodukter fra det anerkendte mærke Refectocil.
Vi specialblander farver efter dine ønsker.

Vipper:

Vipperne kan farves i sort, blåsort, eller brun. Holdbarheden er 3-4 uger.

Bryn:

Brynene kan farves i Sort, Mørkebrun, Lysebrun, grå/grafit. Vi finder sammen frem til den rigtige farve. Holdbarheden er 3-4 uger. Efterfølgende kan vi rette dem med Pincet eller med voks.